КЕЙТ И УЛИЯМ ИЗКАРАХА ЯХТЕН МЕДЕН МЕСЕЦ
May 27, 2011
След британката кралска сватба една от най-обсъжданите от светските репортери теми бе къде ще прекарат медения месец Принц Уилям и съпругата му Кейт. Днес стана ясен отговора на този въпрос, който бе държан в строга тайна заради безопасността на британския престолонаследник и половинката му.

Както можеше да се предположи младото семейство предпочете да изкара медената си ваканция на борда на яхта, пътувайки по най-романтичните кътчета на Сейшелските острови. За принц Уилям е добре известно, че освен че с управлението на бойни хеликоптери той се справя отлично и с корабоводенето на моторни и ветроходни яхти. Поради тази причина за своето сватбено пътешествие британският престолонаследник избра не някоя смайваща мега яхта, а една достатъчно добра 76-футова (около 22 м) моторница. За построената през 2006 г. в италианската корабостроителница Ferretti моторна яхта Sea Stream е известно, че тя е една от най-бързите моторници на Сейшелите. Тя даде възможност на кралската двойка да пътува комфортно с крейсерска скорост от 25 възела (малко над 40 км в час). В момента, в който на принц Уилям му се приискаше да яхне вълните с пълната тяга на двата яки мотора морската красавица пореше вълните с максималните възможни 33 възела (близо 60 км в час).

Освен че не бие много на очи 76 футовата италианска моторница се оказа достатъчно бърза, за да избяга от всички възможни досадници и преследвачи, независимо дали са били алчни пирати или досадни папараци. В крайна сметка кралското семейство допусна представители на подбрани близки лоялни медии да направят няколко снимки, които се появиха днес за първи път в Мрежата.

След романтичното плаване из Сейшелите на Уилям и Кейт Sea Stream със сигурност ще стане хит сред почитателите на кралската двойка и яхтените ваканции. Затова побързайте да направите резервация за плаване с италианската моторница. Едноседмичен круиз със Sea Stream ще ви излезе 21000 евро.

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra