GARMIN И VOLVO PENTA СКЛЮЧИХА СТРАТЕГИЧЕСКИ АЛИАНС
Mar 20, 2011
18 марта 201 1 года


Компаниите Garmin Ltd. и AB Volvo Penta са сключили стратегически алианс, обявиха представители на двете водещи фирми на яхтшоуто в Маями, САЩ. Целта на съюза е да бъдат разработени и пуснати на пазара нови иновативни продукти, създаването на които не би било възможно само по силите на една компания. В официалното съобщение на пресслужбите на Garmin Ltd. и AB Volvo Penta се казва, че първите съвместно разработени продукти ще излязат на пазара още догодина.

„Garmin и Volvo Penta вече са доказали, че със съвместни усилия могат да създадат много полезни иновация. Една такава иновация е автоматичната система за управление на GHP 10V, която бе създадена специално за силовата установка Volvo Penta IPS. Алиансът, който създадохме, се основава на успеха и на по-нататъшното нарастване на търсенето на нови интегрирани системи”, отбеляза на яхтшоуто в Маями президентът на Garmin Клиф Пембъл.

Според говорителите на двете компании ползата от алианса ще могат да почувстват скоро корабостроителите, дилърите и - разбира се, крайните потребители. Съвместните разработки на двете водещи фирми ще са свързани със създаването на морски инструменти и екипировка, на напълно интегрирано навигационно и комуникационно оборудване, което ще се лансират с общ маркетинг на принципа „Пазаруване само с едно спиране в един магазин”.

Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra