Електрическият Joyboat - тихо плаване с джойстик! - видео
Mar 27, 2014
Не всеки, който обича лодките харесва рева на мотора и блъскането на вълните. Доста хора предпочитат спокойното плаване, нещо което предлага с пълна сила електролодката Joyboat на фирмата Sky-Yacht.

Joyboat има два електромотора, управлява се с джойстик и тъчскрин. Тежи едва 390 кг, дълга е 4.28 метра (14 фута), широка 2.17 м (7 фута) wide. и предлага място за петима. Зарядът на акумулаторите е достатъчен за осем часово пътуване с круизна скорост. Тя не е нещо вълнуващо, както се вижда от видеото, но е достатъчна за едновдневна романтичне крайбрежна или езерна разходка.

Пътниците могат да видят ясно нивото на заряд на акумулаторите на 7-инчовия тъч-скрин, който по поръчка може да бъде заменен с 10-инчов. Сред базовото оборудване на модела са комплект перила, анти-слип покритие на палубата и плот за плуване. По-яката версия Prestige предлага по-мощни мотори, круз-контрол, Bluetooth auдио-модул, GPS дистанционно управление на руля. Като екстри се предлагат колесар, покривче Bimini, гюрук и маса. Базовата цена на електролодката е €6900.


Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra