Лодка за дупе, може и за две, ама на ток!
Aug 21, 2015
Лятото още е в разгара си, което значи, че времето за отпускане и почивка е точно сега. А най-добрата е по вълните на морския или езерен бряг. И едва ли има по-добър начин да се насладите на водната повърхност от тази със собствената си електрическа лодка.

Tочно това предлага индивидуалният екологичен съд, задвижван от 12-волтов електромотор предаващ въртящ момент на двулопатна перка, която почти безшумно ви носи над водата. Максималната скорост е едва 8 км/ч, но пък идеята е човек да се отпусне и зареди с енергия. Затова закъде да бърза?

Лодката е изработена от пластмаса, добавени са махагонови елементи и стоманени поставки за чаши, така че да можете да се наслаждавате на студените си питието по време на отпускащото пътуване. С едно зареждане имате възможност за почти шестчасово плаване, на разположение са пет скорости напред и две назад, контролирани с бутон и ръчка за управление с контрол на "газта".

В лодката е монтирана е 120-ватова аудиосистема с пет говорителя. Налице е и хладилник с място за 12 бутилки или кенчета бира. Лодката се предлага в два варианта по интернет от Hammacher Schlemmer на цена от съответно $3 или 4 хиляди за двуместния вариант.

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra