SEALYON - лукс на стойност $34 милиона
Apr 18, 2016
От Маги Мариот, Флорида
Тази изящна и стилна яхта, собственост на британски милионер е произведена от VIAREGGIO SUPERYAHTS през 2009-а година, а дизайнът е на Studio Arnaboldi. Тя разполага с пет стаи за гости, от които едната VIP, дълга е 203'5 фута ( 62 м).Спалнята на собствениците е с два самостоятелни дрешника, има баня с вани и биде.

Двигател : 2 Caterpillar /3516B DITA, 2682 к.с./., максималната скорост е 17 възела /30 км/ч/, крейсерската скорост е 14 /25 км/ч/. Екипаж : 15 души плюс капитан. Яхтата е със система Creston и Kaleidoscape за електронно управление на аудио видео техниката, завеси, светлини и климатици.

Лодката има уникален дизайн и интериор! Спокойно бихме могли да наречем асансьорът й "произведение на изкуството"! Гранит с огледални стени, и стъкло, детайли изпипани до съвършенство! Всичко от прибори и посуда до кърпи и тоалетни принадлежности е с логото на яхтата.

Екипажът се грижи 24 часа за лукса и комфорта на пътниците, яхтата се използва целогодишно от по маршрути от френската Ривиера до изумрудения Карибски басейн.

На разположение са фитнес, сауна и "играчки" като водни ски, джетове, водолазни костюми във всички размери, моторни лодки, открита палуба, със спа басейн -джакузи, шезлонги с регулатор за топлина, бар в централната част, стъклени автоматични врати предпазващи палубата при силен вятър.

Гостите са канени в столова за официални и формални вечери, налице е киносалон и вътрешен бар, както и салон за ордьоври и коктейли допринасят за конфорта на гостите. Моторница със собствен кран, разположена на носа, разхожда гостите в плитките заливчета.

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra