AZIMUT-BENETTI ПРОДАВА ЗДРАВО В БРАЗИЛИЯ
May 31, 2011
Италианският алианс Azimut-Benetti направи невероятен удар на състоялото се наскоро яхтшоу в Рио де Жанейро. След края на изложението в Бразилия от пресцентъра на италианската компания се похвалиха, че само за няколко дни са били сключени 29 сделки за продажби на яхти от марките Azimut и Atlantis. Пробивът на Azimut-Benetti в Бразилия бе постигнат след като италианската компания закупи корабостроителница с площ от 20000 квадратни метра в бразилския град Санта-Катарина.

„Сключените на Бразилското международно яхтено изложение сделки потвърждават нашите лидерски позиции на този бързо разрастващ се пазар с голям потенциал. Продажбите по време на яхтшоуто показват още, далновидността на инвестициите в едно предприятие, което е предназначено да задоволява най-вече нуждите на бразилските потребители”, коментира говорител на Azimut-Benetti.

От всичките 16 модели Azimut и Atlantis, които бяха представени на Бразилското яхтшоу, най-успешно се харчеха 48 Atlantis, 43, 53, 58, 88 Azimut Flybridge и модификацията 103SL на модела Azimut Grande (на снимките). За успеха на италианската компания в Бразилия заслуга има и местния дилър Yachts Brasil, който разполага с 22 офиса и добре развита сервизна мрежа, позиционирана в крайбрежните и най-големи градове Бразилия.

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra