Яхтата Aston Martin AM37 е вече в ръцете на първия собственик
Aug 15, 2017
Първата яхта Aston Martin AM37 вече е в ръцете на щастлив собственик. Тя е сполучлив пример а това какво може да се случи, когато една прочута автомобилна марка реши да приложи постиженията си в направата на яхта.

Яхтата е боядисана в ексклузивния цвят Mako Blue и е развита в сътрудничество с компанията Quintessence Yachts и има композитна структура за здравина и плавно движение дори в бурно време.

При толкова луксозна моторна яхта нещата опират най-вече в индивидуализацията. Такава каквато е при новия модел на марката Vantage AMR. Това означава че вътрешноста на яхтата ползва на практика същото вътрешно обзавеждане с апликации от лакирано дърво с цвят дървени въглища и сиво “шведско”. Допълнително е обезшумено пространството на мотора, за да се спазят правилата за ниво на шум в шведските езера.

В кабината е монтирано сгъваемо канапе и маса, както и уникален хладилник за шампанско, изпърнен от син карбон. В него се побират две бутилки шампанско и шест чаши за виното. Иначе какво е добра разходка с яхта без шампанско?

Яхтата AM37 се предлага в два варианта – с два дизелови мотора по 370 к.с. или два бензинови по 430 к.с., позволяващи развиване на максимална скорост от 83 км/ч. Ако това не ви е достатъчно може да се прете на варианта AM37S, с неговите два бензинови мотора по 520 к.с., позволяващи достигането на скорост от 93 км/ч.

В зависимост от спецификацията за яхтата се предага също плъзгащ покрив за кокпита, а всички команди – от тази електрически задвижваната котва до излизащата платформа за плуване са концентрирани върху вертикален 15-инчов сензорен екран.

Цените за яхтата Aston Martin AM37тръгват от 1 260 720 британски паунда, но яко индивидуализираната първа клиентска яхта навярно струва към две милиона и нагоре.

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra