LAGOON 55 - Магията продължава!
Sep 08, 2021
Това е новият катамаран LAGOON 55 - просторен, иновативен катамаран, предназначен за любителите на лукса по вода!

Носещ отличителния профил на Lagoon - класически, елегантен и вечен, този нов ветроходен катамаран отразява различна концепция за живот на борда и засилена връзка с морето. Това е една удобна и комфортна яхта за близки и далечни плавания. Яхтата, където животът на борда е наистина добър.

LAGOON 55 е малката сестра на сериите SIXTY и SEVENTY, но със своя уникален дизайн, първокласен финишинг и впечетляващи обеми има функциите на суперяхта. Независимо от избраната конфигурация(предлага се във версии с 3, 4, 5 или 6 каюти, с големи самостоятелни бани) този нов модел разкрива нов подход и особено внимание при проектирането на интериора и екстериора.

Дизайнът включва щедри пространства, позволяващи на гостите да намерят свое собствено спокойно място на една от многото и различни зони за релакс на борда.

Акцент са транците, проектирани така, че да са, и като част от жилищните площи на задните две каюти, и като като част от водната тераса в задната част на лодката. Едно идеално място за общуване, оборудвано с открита кухня и барбекю. Lagoon 55 осигурява първокласен комфорт с голям преден кокпит, идеален за аперитиви по залез слънце и огромен флайбридж с мокър бар, маса за хранене и голяма зона оборудвана за слънчеви бани.

Друга зашеметяваща екстра и отличителна характеристика са вградените прозорци на покрива, които освен пряка видимост към мачтата, осигуряват изобилие от естествена светлина денем и спираща дъха гледка към осеяното със звезди небе, нощем.

Източник и снимки МС Яхтинг

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra