Премиера за BRABUS Shadow 300 Edition One
Apr 29, 2022
Време е за поредната световна премиера на вълните! Представяме ви чисто новия BRABUS Shadow 300 Edition One. Създаден за ентусиасти, тази ултра-пъргава високопроизводителна лодка поразително предоставя характерния за BRABUS One Second-Wow-Factor чрез екстравагантния си външен вид и многофункционален дизайн, съчетавайки несравнимо изживяване при шофиране, пъргавина от следващо ниво и лесно управление като никоя друга лодка в неговия размер и класов диапазон.

BRABUS Shadow 300 Edition One е оборудван със състезателен двигател Mercury 300R V8 и по този начин предлага невероятна мощност – способен да достигне хипнотизираща скорост от над 50 възела, без да прави компромис със стабилността, управлението или пъргавината.

Изцяло новото специално издание е върховен показ на многофункционалност, дефинирана в основата си от авангардни иновации и завладяващи решения, които осигуряват несравнимо използване на пространството, без да се налага да се компрометира какъвто и да е от екстра-луксозния му комфорт.

Концептуализирана за несравнима тръпка и забавление във водата, тази дневна лодка от висок клас разполага с набор от чисто нови акцентни елементи, включително просторно отделение за много места за съхранение на оборудване за водни спортове, стълба за плуване за лесен достъп до лодката от водата, както и щека за водни ски с безупречно матово черно покритие.

Удобната предна кабина на BRABUS Shadow 300 Edition One се състои от двойно легло, тоалетна и система за сладка вода. В носа има изключително удобен шезлонг, който предлага идеално място за общуване с приятели или почивка на слънце. Насладете се на морските характеристики на BRABUS, както никога досега. Отидете до вълните с BRABUS Shadow 300.

Научете повече за това какво може да предложи изцяло новият BRABUS Shadow 300 Edition One на brabus.com

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra