BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition - видео
Jun 13, 2023
BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition - видео

Всеки, който иска да се забавлява максимално в ексклузивна атмосфера не само на терен, но и във водите, ще намери перфектния спътник в нашата супер лодка, също боядисана в Stealth Green. BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition е създаден в сътрудничество с финландската корабостроителница Axopar, която е специализирана в проектирането и конструирането на спортни лодки с висока производителност.

Както подсказва името, 38-футовата (11,6-метрова) спортна лодка от BRABUS Marine има 900 конски сили благодарение на своите два четиритактови извънбордови V8 мотора Mercury Marine 450R 4,6 литра, които й осигуряват максимална скорост над 60 възела (111 км/ч). Отличителният външен вид на BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition се характеризира с покритие Stealth Green, което е целенасочено допълнено с черни характерни графични приложения и открити карбонови елементи с матово покритие.

Възглавниците в цвят капучино, създадени в магазина за тапицерии BRABUS, са изработени от щадяща кожата и водоотблъскваща материя TechFX и са ватирани с изключителна точност. Тази цветова комбинация прави лодката от висок клас безпогрешно привличаща вниманието не само че изглежда грандиозно, но и предоставя стойност за развлечение. Благодарение на отворения дизайн, хората на борда се наслаждават на чисто, неподправено забавление от плаването, докато удобните повърхности за сядане и облягане предлагат изобилие от възможности за вълнуващи или релаксиращи времена във водата.Вълнуващото представяне на BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition се контролира от кокпита, който е вдъхновен от дизайна на суперавтомобилите BRABUS MASTERPIECE. Всички елементи на ясно подреденото и ергономично арматурно табло на лодката са непосредствено достъпни и лесни за работа. Повечето контроли могат да се управляват с върха на пръстите. Сигурният мултифункционален волан, осветените превключватели и използването на сензорна технология правят кокпита един от най-футуристичните, които пазарът на лодки може да предложи.

Арматурният панел включва двоен, чувствителен на допир Full-HD информационен дисплей от Simrad, който предлага максимална детайлност на изображението и ненадмината функционалност. Има новоразработен потребителски интерфейс BRABUS с дигитален вариант на часовника Panerai BRABUS, мониторинг на управление, навигационна система, управление на двигателя, система за забавление и други функции за подпомагане на плаването. Той позволява на водача на BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition да управлява лодката лесно и прецизно.

Опционално се предлага подобрена навигационна система с още повече функции. Тя включва още два девет инчови екрана, вградена свързаност с 5G WLAN мобилен рутер, двупосочен радио модул с AIS приемник, радар Halo20+, пет инчов сензорен екран с цифрово управление на осветлението за предния салон и BRABUS сейф.Предлагат се и допълнителни опционални функции за незабравимо прекарване на лодката. Пакетът с многофункционално пространство за съхранение е идеален за любителите на водните спортове, които желаят лодка, която може да побере цялото им оборудване за отдих. Вариантът, който включва просторна задна кабина с двойно легло в допълнение към предния салон, е идеален за всички, които търсят още повече пространство и луксозен комфорт. Собствениците, които обичат забавлението, могат да изберат информационно-развлекателна система, която включва като 42-инчов телевизор с Apple TV стрийминг услуга.

BRABUS Shadow 900 STEALTH GREEN Signature Edition е оборудван с впечатляващи характеристики, за да се гарантира, че опитни капитани, както и новодошлите могат да изследват водите без проблеми. Сензорът за удар помага на капитаните да се движат безопасно при лошо време, докато системата от 1st Mate доставя важни предупреждения за безопасност, като метеорологични доклади, и предоставя ценни функции като наблюдение на „човек зад борда“, система за повикване при бедствие по море и система против кражба.

https://youtube.com/shorts/n7j7zNL-udI?feature=share

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra