Утре се открива международното изложение на лодки в Дубай 2022
Mar 08, 2022
- Най-голямото и най-вълнуващо морско и лайфстайл шоу в региона
- Връща се по-добро от всякога

Най-голямото и най-популярно събитие в морската индустрия и начин на живот в Близкия изток празнува своето 28-то издание и ще отбележи първото мащабно събитие в регионалната яхтена индустрия след пандемията -19.

Организирано от Световния търговски център на Дубай, петдневното шоу ще бъде първото, което ще се проведе в революционното ново яхтено пристанище на Дубай, пристанището на Дубай, обединявайки отново морската общност в региона.

Международното изложение на лодки в Дубай 2022 ще приветства над 400 лодки, яхти и плавателни съдове, включително световната премиера на 80 Eco Line на Sunreef, поглед към изцяло новата Princess Y85 и регионален дебют на иновативния SX88 на San Lorenzo. Удивителна линия от повече от 50 плаващи имения от някои от водещите световни марки, включително Feadship, Majesty, Nomad, Cranchi и Lurssen, ви очаква от 9 до 13 март.

Dubai Harbour Marinas е морско съоръжение от световна класа, включващо около 700 места, които могат да приемат яхти с дължина до 160 метра. Освен че предоставят на гостите и екипажа пълно решение за приставане в едно от най-зрелищните круизни територии в света, Dubai Harbour Marinas също така позволява директен достъп до открити води на Арабския залив без ограничения. Собствениците на лодки и капитаните могат да осигурят целогодишен достъп до най-високите стандарти на експертни технически съоръжения и сигурност в яхтеното пристанище.

Изложението е мястото където се среща глобалната морска индустрия за лодки от най-различни типове и класове. Представяне на великолепни лодки и представяне на първокласни нови яхти, разнообразие от луксозни морски плавателни съдове и гама от начални морски играчки и лодки очаква всички морски ентусиасти.

Нощ на капитаните - ако сте капитан, това е за вас! Посетете ексклузивната нощ на капитаните на изложението на лодките в Дубай в петък, 11 март 2022 г. от 18:00 ч. нататък на Splash Deck, отпуснете се и се свържете с колегите си. Ще имате ексклузивен достъп до най-новите нови стартове в света на лодката, както и възможността да общувате с вашите колеги в Splash Deck - F&B зона до входа на яхтеното пристанище петък, 11 март | 18.00 – 20.00 ч

Снимки:
Изработка: logo_tevla.gif  |  Дизайн: enigra